Hudbehandlingar

Avancerad hudvård
BOKA TID

Hudbehandlingar

Hudbehandlingar är en viktig del av estetisk vård och kan bidra till att förbättra hudens utseende och hälsa. Oavsett om du kämpar med akne, hyperpigmentering, rynkor eller bara vill ge din hud en fräschare och mer ungdomlig glöd, kan vi på KONCEPT kliniken erbjuda en rad olika behandlingar anpassade till dina specifika behov. Vårt erfarna team använder de senaste teknikerna och produkterna för att säkerställa bästa möjliga resultat. Vi strävar efter att varje patient ska känna sig bekväm och nöjd med sin hudbehandling.

Nedan hittar du en beskrivning av några av våra populära kosmetiska hudbehandlingar:

  1. Klassisk ansiktsbehandling: En av de mest populära behandlingarna. Den inkluderar rengöring, ånga, peeling, massage, återfuktning och masker för att ge din hud en hälsosam lyster och förbättrad textur.
  2. Djuprengörande behandling: Denna behandling fokuserar på att avlägsna orenheter och överskottsolja från porerna. Den kan inkludera användning av ånga, exfoliering, manuell rengöring och extraktioner för att rensa huden och minska risken för finnar och blemmor.
  3. Kemisk peeling: En behandling där en kemisk lösning appliceras på huden för att avlägsna det yttersta lagret av döda hudceller. Detta främjar cellförnyelse och kan förbättra hudens textur, minska fina linjer och rynkor samt reducera pigmentfläckar och ojämn hudton.
  4. Mikrodermabrasion: En mekanisk exfolieringsbehandling som använder fina kristaller eller en diamanttip för att försiktigt ta bort det yttersta lagret av döda hudceller. Det hjälper till att förbättra hudens struktur, reducera ärr, fina linjer och ojämnheter.
  5. Ansiktsmassage: En avkopplande behandling som främjar cirkulationen i huden och musklerna i ansiktet. Det kan hjälpa till att lindra spänningar, minska svullnad och förbättra hudens elasticitet.
  6. Ljusterapi: En behandling som använder olika färger av ljus för att stimulera cellernas aktivitet och förbättra hudens hälsa. Det kan hjälpa till att minska inflammation, öka kollagenproduktionen och främja läkning.
  7. Ultraljudsbehandling: En icke-invasiv behandling som använder ultraljudsvågor för att djuprengöra huden, öka absorptionen av hudvårdsprodukter och stimulera kollagenproduktionen. Det kan ge en klarare, fastare och mer strålande hud.

  Dessa är bara några exempel på de hudterapeutiska behandlingar vi erbjuder. Våra professionella hudterapeuter kommer att anpassa behandlingen efter dina individuella behov och mål för att hjälpa dig att uppnå en frisk och vacker hud. Kontakta oss för att boka en konsultation och låt oss ta hand om din hud på bästa sätt!